Пентагонът създаде нов портал в интернет, на който могат да се изпращат

...
Пентагонът създаде нов портал в интернет, на който могат да се изпращат
Коментари Харесай

Пентагонът създаде нов сайт за НЛО

Пентагонът създаде нов портал в интернет, на който могат да се изпращат отчети за видени неидентифицирани аномални феномени или НЛО-та.

Сайтът ще приема отчети от сегашни и някогашни чиновници на Вашингтон и под-изпълнители, участващи в избрани стратегии, които може да са свързани с аномални феномени. На уеб страницата могат да се прегледат осем видеоклипа, показващи НЛО, плюс архиви на отчети и брифинги на Конгреса, известия към пресата и връзки към други запаси.

" Уебсайтът ще служи като едно гише за цялата обществено налична информация, обвързвана с НЛО ", съобщи военачалник Пат Райдър, прессекретарят на Министерството на защитата.

Създаването на новия уеб страница е следващият знак, че казусът с неидентифицираните обекти притегля вниманието на Пентагона. Тази седмица DefenseScoop заяви, че заместник-министърът на защитата Катлийн Хикс е поела директен контрол над Службата за следене на аномалии на Пентагона (AARO) и нейния шеф Шон Къркпатрик. Това е подхванато за ускорение на развиването на службата.

" Вярвам, че прозрачността е сериозен съставен елемент от работата на AARO и се наемам да споделям откритията на AARO с Конгреса и обществеността, в сходство с нашата отговорност да пазиме сериозните национални отбранителни и разследващи качества ", съобщи Катлийн Хикс.

Когато уебсайтът е изцяло, той ще служи като предпазен канал за изпращане на сигнали от сегашни или някогашни държавни чиновници, военни и реализатори в аерокосмическата промишленост.

Броят на държавните чиновници в Съединени американски щати е към 29 милиона души. Заетите в аерокосмическата промишленост са половин милион. Все още не е ясно дали всички те ще могат да пращат отчети. От Пентагона обаче допълват, че работят по опция всеки жител на Съединени американски щати да праща отчет за НЛО.

" Механизмът за членовете на необятната общност да вършат отчети ще бъде разгласен през идващите месеци ", споделиха от Пентагона.

Гражданските водачи бяха насърчени да рапортуват за наблюденията на НЛО на ръководителите на полети. AARO съобщи, че ще получава отчети от Федералната авиационна администрация.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР